Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Οι φίλοι μας τα ζώα (2015-16)



Συνεχίζουμε και εφέτος την ενημέρωση των συμπολιτών μας με αφίσες που αφορούν το νέο νομοσχέδιο για την προστασία και την φροντίδα των ζώων. (Περισσότερα για την περσινή δράση θα βρείτε: ΕΔΩ)
Έχουμε προγραμματίσει επίσκεψη στο σχολείο μας από την SAPT όπου εθελοντές θα μας διδάξουν μαζί με τα πρώην αδέσποτα σκυλάκια που θα φέρουν στο σχολείο μας πως μπορούμε να τα φροντίσουμε και πως πρέπει να τους φερόμαστε. Αυτά τα σκυλάκια  είναι πρώην εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα που τώρα έχουν εκπαιδευτεί σε ζώα θεραπείας. Συμμετέχουν δηλαδή στην αποκατάσταση και θεραπεία ευπαθών ομάδων.


Φέτος επίσης δοκιμάζουμε το ενδεχόμενο να βρίσκουμε οικογένεια σε εγκαταλελειμμένα ζωάκια.
Η αποκατάσταση της Μπουμπούς, που βρέθηκε να περιφέρεται έξω από το σχολείο, από την κυρία των Εικαστικών, ήταν επιτυχής αφού τόσο μαθητές όσο και γονείς του σχολείου μας δραστηριοποιήθηκαν για να βρεί μια καλή οικογένεια.

Θα δοκιμάσουμε το ίδιο με κάποια από τα ζωάκια που φιλοξενούνται στο FAZOO



Συνεχίζουμε με την Κάρμεν. Η γλυκιά Κάρμεν με τα υπέροχα μάτια βρέθηκε στο δρόμο κοκαλιασμένη και εξαντλημένη… Έχει πάρει πλέον αρκετό βάρος και δυνάμεις, και είναι έτοιμη να αναζητήσει έναν άνθρωπο που θα της προσφέρει όσα στερήθηκε μέχρι τώρα. Είναι φιλική, μεσαίου μεγέθους (περίπου 15 κιλά) και περίπου 5 ετών. Θα δοθεί στειρωμένη, σε υπεύθυνη οικογένεια, με συμβόλαιο υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας και microchip.
Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr
Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).
Για περισσότερα σκυλάκια επισκεφτείτε τη σελίδα του FAZOO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου